Bedrijfsnaam (verplicht)

Voornaam (verplicht)

Achternaam(verplicht)

Uw Email (verplicht)

Telefoonnummer(verplicht)

Bestand uploaden

Onderwerp

Bericht

 

één formulier voor meerdere diensten

Iedereen Bespaart werkt met een heel simpel formulier om alle diensten aan te vragen. U kunt dit per e-mail aan ons doen toekomen aanvragen@iedereenbespaart.be Wij zetten de aanvraag voor uw client direct door naar de desbetreffende leveranciers. U klant krijgt meteen een bevestiging van de aangevraagde diensten. De meeste van onze samenwerkende partners sturen bij de verhuur of verkoop van een pand ons formulier mee met de overeenkomst van de woning.

Onafhankelijk aanbod van kwalitatief goede partijen

Iedereen Bespaart is ingericht om de aanvraag van Nutsvoorzieningen simpel en vooral snel te laten verlopen Als uw klant een nieuwe woning betrekt heeft hij veel dingen aan zijn hoofd. Dan is het fijn als hij zijn Nutsvoorzieningen gemakkelijk en onafhankelijk kan regelen. Tegelijk wenst hij natuurlijk goede service en een scherp en onafhankelijk aanbod.
Iedereen Bespaart werkt samen met een energie aanbieder, regionale kabelbedrijven en ADSL aanbieders. U klant hoeft zich nergens in te verdiepen aangezien wij de beste en goedkoopste aanbieders selecteren per kwartaal, zodat u klant altijd de beste aanbieding heeft.

Wij respecteren uw klantportefeuille

Natuurlijk heeft Iedereen Bespaart de gegevens van uw client nodig om de verschillende nutsvoorzieningen aan te vragen. Maar daarbuiten zal Iedereen Bespaart op geen ander moment uw klant benaderen. u houdt de regie over wat uw client krijgt aangeboden.
Wilt u ook gebruik maken van de Iedereen Bespaart dienst. neemt u dan contact met ons op. U kunt dan direct aan de slag met deze dienst.
24 uur per dag bereikbaar voor al uw vragen
Heeft u of uw klant een vraag over de nutsvoorzieningen in een woning dan kunt u uiteraard direct contact met ons opnemen via e-mail, telefoon en internet.